Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Αντιπαράθεση για το Αγροδιατροφικό Τεχνολογικό Πάρκο

Εικόνα του άρθρου Αντιπαράθεση για το Αγροδιατροφικό Τεχνολογικό Πάρκο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/08/2020, 17:29
ΗΠΕΙΡΟΣ

Η απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τη συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής με σκοπό τη δημιουργία του Πρότυπου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου στην Άρτα, όπως προβλέπεται στο Ν. 4559/2018, χαιρετίστηκε όχι μόνο από τον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη αλλά και από τη βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

«Το Αγροδιατροφικό Πάρκο στην Άρτα προχωρά παρά την προσπάθεια υπονόμευσής του από τη Νέα Δημοκρατία» τονίζει σε γραπτή της δήλωση. Βέβαια, για να γίνει πραγματικότητα το πάρκο, απαιτούνται οικονομικοί πόροι.

Η κα Γεροβασίλη, στην ανακοίνωσή της, ασκεί κριτική στον πολιτικό της αντίπαλο, τον βουλευτή Άρτας Γιώργο Στύλιο.

«Ο κ. Στύλιος οφείλει επιτέλους να αντιληφθεί ότι δεν είναι βουλευτής της αντιπολίτευσης, είναι βουλευτής της κυβέρνησης. Και, ακόμη σημαντικότερο, ότι εκπροσωπεί ή θα έπρεπε να εκπροσωπεί τους πολίτες της Άρτας.

Αντί λοιπόν να αντιπολιτεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσει στους πολίτες και τους φορείς της Άρτας τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση, που ο ίδιος στηρίζει, για την υλοποίηση του Πρότυπου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου. Αν και διαβάζοντας τη δήλωσή του για το θέμα, μάλλον είναι ευκρινές... απολύτως τίποτε!» τονίζει.

Ο κ. Στύλιος, σε χτεσινή του δήλωση, σχετικά με το Πρότυπο Αγροδιατροφικό Πάρκο, κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και την κα Γεροβασίλη ότι «είχαν στη διάθεσή τους ενάμισι χρόνο, από την ψήφιση του νόμου για την ίδρυσή του και μέχρι της περσινές εκλογές (Ιούλιος 2019), προκειμένου να εξασφαλίσουν τη χρηματοδότηση του καθώς και τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για τη λειτουργία του…».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back