Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανοίγουν Πανηπειρωτικό και Λιμνοπούλα

Εικόνα του άρθρου Ανοίγουν Πανηπειρωτικό και Λιμνοπούλα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/05/2020, 22:54
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Από την Τρίτη 26 Μαΐου ανοίγουν οι εξωτερικοί χώροι στη Λιμνοπούλα και στο Πανηπειρωτικό, από τις 9 το πρωί ως τις 10 το βράδυ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ, οι χώροι διατίθενται μόνο για τρέξιμο και περπάτημα. Απαγορεύεται η πρόσβαση στα όργανα άθλησης, στα υπαίθρια γυμναστήρια, όπως επίσης δεν επιτρέπονται και τα ομαδικά αθλήματα με μπάλα, στα γήπεδα.

Επίσης, οι αθλούμενοι πρέπει να έχουν ιατρική γνωμάτευση, αστυνομική ταυτότητα και να συμπληρώσουν το δελτίο καταγραφής αθλούμενου

Ακόμα, θα πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα όλοι οι όροι και οι κανονισμοί που επιβάλλει με τις οδηγίες της η αρμόδια υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ. Μπορείτε να τους βρείτε εδώ

Ακόμα, η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ ανακοινώνει ότι θα διευκολύνει όλους τους υποψηφίους-ες για τις πανελλαδικές εξετάσεις και καταλήγει: «Παρακαλούμε, προσέξτε τις αναλυτικές ενημερώσεις, αναρτήσεις και οδηγίες του προσωπικού και της Επιτροπής Διοίκησης. Βοηθήστε μας να επιστρέψουμε στην αθλητική κανονικότητα, με τρόπο ασφαλή για όλους και όλες».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back