Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

5+2 επιστροφές που περιμένουμε φέτος

Εικόνα του άρθρου 5+2 επιστροφές που περιμένουμε φέτος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/09/2018, 02:50
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν φέρνει πίσω μερικές από τις καλύτερες σειρές της τηλεόρασης. Ήδη, κάποιες έχουν ξεκινήσει, όπως το…

Ozark-31 Αυγούστου

Δεύτερη σεζόν για τον Τζέισον Μπέιτμαν, που αλήθεια τώρα, πρέπει να πάρει τη θέση που του αρμόζει ανάμεσα στους καλύτερους αμερικάνους ηθοποιούς. Ο κυρ Μάρτιν Μπερντ ξαναπαίζει το Breaking Bad, αλλά αρκετά πιο σκοτεινά και πολύ πιο κωμικοτραγικά και μπαίνει στη δεύτερη σεζόν. Έχει μπει ήδη, δηλαδή.


Luther

To Λούθερ, ο Ίντις Έλμπα δηλαδή ως προβληματικός, αλλά πανέξυπνος ντετέκτιβ (εντάξει, όχι πολύ πρωτότυπο, αλλά δείτε το), επιστρέφει στη σειρά του BBC για πέμπτη σεζόν. Η σειρά είναι μια από τις καλύτερες αστυνομικές που κυκλοφορούν, οπότε έχετε μια ευκαιρία να κάνετε ανατρέξετε στις τέσσερις προηγούμενες σεζόν, που δεν είναι και τεράστιες, έτσι και αλλιώς.


Ο άνθρωπος στο ψηλό κάστρο-5 Οκτωβρίου

Μετά από ένα διάλειμμα ενός και πλέον χρόνου, το Man in the high castle ξανάρχεται και η αγωνία για την εξέλιξη, που πλέον έχει ξεφύγει από το λογοτεχνικό μεγαλούργημα του Φίλιπ Ντικ, θα λήξει.


House of Cards- 2 Νοεμβρίου

Χωρίς Κέβιν Σπέισι, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε γύρω από το όνομα του και την «θανάσιμη» όπως όλα δείχνουν, απειλή για την καριέρα του, η καλύτερη πολιτική σειρά, επιστρέφει. Αυτή τη φορά, στο ρόλο του αδίστακτου πλανητάρχη θα έχουμε την Κλερ και γύρω της, καινούργιους οπαδούς του Μακιαβέλι, όπως πχ την Νταϊάν Λέιν και τον Γκρεγκ Κίνιαρ, που θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό κακότητας που έχει προκύψει.



…και τρεις για το 2019

Casa de papel: Η καλύτερη περσινή σειρά που συγκλόνισε το ελληνικό μνημονιακό κοινό, επιστρέφει, κατ’ απαίτηση των οπαδών της, για δεύτερη ουσιαστικά σεζόν, καθώς η πρώτη ήταν σε δύο ενότητες, αφού κάπου στη μέση την αγόρασε το Netflix. Ο προφεθόρ ετοιμάζει καινούργια κόλπα.

 True Detective-Ιανουάριος: Τέσσερα χρόνια μετά τη δεύτερη, παρεξηγημένη σεζόν της σειράς που ενθουσίασε αρχικά, έρχεται η συνέχεια. Ένας ντετέκτιβ ερευνά ένα μακάβριο έγκλημα στις λίμνες Όζαρκ (πού είπατε;)


Game of Thrones (αλίμονο…)- Απρίλιος 2019: Το τέλος έρχεται, προμηνύεται επικό και επιτέλους, ελπίζουμε ότι ο Τζωρτζ Μάρτιν θα σταματήσει να βαριέται και θα βγάλει καινούργιο βιβλίο (και όχι αναμασήματα των ίδιων ιστοριών).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back