ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Το ΗΒΟ παρήγγειλε το prequel του GoT

Εικόνα του άρθρου Το ΗΒΟ παρήγγειλε το prequel του GoT
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/10/2019, 19:20
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Το τηλεοπτικό δίκτυο HBO παρήγγειλε, σύμφωνα με το περιοδικό Variety, τηλεοπτική σειρά-prequel του «Game of Thrones». Τίτλος της θα είναι «House of the Dragon (Οίκος του Δράκου)» και θα επικεντρώνεται στον οίκο Ταργκάριεν.

Η καινούργια σειρά βασίζεται στο βιβλίο «Fire and Bood (Φωτιά και Αίμα)» που ολοκλήρωσε το 2018 ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν (George R.R. Martin) ως συνοδευτικό του κύριου μυθιστορήματος «A Song of Ice and Fire», στο οποίο βασίστηκε το GoT. 

Το HBO παρήγγειλε σειρά 10 επεισοδίων της ιστορίας, η οποία τοποθετείται 300 χρόνια πριν από τα όσα συνέβησαν στο GoT και αφηγείται την ιστορία του Οίκου Ταργκάριεν, τον οίκο όπου γεννήθηκε η Ντενέρις την οποία υποδυόταν η Εμίλια Κλαρκ.

Ο Μάρτιν δημιούργησε τη σειρά μαζί με τον Ryan Condal, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Miguel Sapochnik που θα σκηνοθετήσει τον πιλότο και πολλά επεισόδια. Και οι δύο έχουν περγαμηνές: ο Sapochnik σκηνοθέτησε 6 επεισόδια του GoT και βραβεύθηκε με Emmy Σκηνοθεσίας το 2016 για το επεισόδιο «Battle of the Bastards». Από την πλευρά του, ο Condal υπήρξε ένας εκ των δημιουργών της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Colony», και έχει συγγράψει τα σενάρια για το «Hercules» της MGM και το «Rampage».

«Το σύμπαν του GoT είναι τόσο πλούσιο σε ιστορίες» δήλωσε ο πρόεδρος προγραμματισμού στην HBO, Casey Bloys. «Ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε, μαζί με τον Miguel, τον Ryan και τον George, τις απαρχές του Οίκου Ταργκάριεν και τα πιο παλιά χρόνια του Γουέστερος» πρόσθεσε, κατά τη διάρκεια της επίσημης ανακοίνωσης την περασμένη Τρίτη.

Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε γνωστοποιηθεί ότι δεν θα προχωρούσε η υλοποίηση προγραμματισμένου prequel του GoT στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε η Ναόμι Γουότς, και το οποίο θα εξιστορούσε συμβάντα χιλιετίες πριν τη δημοφιλή, γνωστή σε όλους μας τηλεοπτική σειρά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3