Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

2.500 θα τρέξουν στο Ζαγόρι

Εικόνα του άρθρου 2.500 θα τρέξουν στο Ζαγόρι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/07/2019, 16:21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με 2.500 δρομείς, με εκπροσώπηση από 37 χώρες, θα γίνει στις 19-21 Ιουλίου ο μεγαλύτερος αγώνας ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, το «Zagori Mountain Running».

Επίκεντρο του αγώνα θα είναι το Τσεπέλοβο και οι Κήποι.

Ο κ. Βασίλης Τζουμάκηας, εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρείας «My Adventure» ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο Ζαγορίου και ζήτησε τη στήριξή του για τη διοργάνωση που φέτος φτάνει τα εννιά της χρόνια.

Ο κ. Τζουμάκας αναφέρθηκε στην προσφορά των αγώνων αυτών στην στήριξη της οικονομίας του Ζαγορίου και τη «δυσκολία να βρουν όλοι καταλύματα (αναμένονται περισσότεροι από 12.000 άνθρωποι στην περιοχή), στην τεράστια τουριστική προβολή εντός και εκτός συνόρων», σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου. Ο δήμαρχος Βασίλης Σπύρου σημείωσε ότι «ο Δήμος προσφέρει όσα μπορεί για τη διοργάνωση με παραχώρηση χρήσης υποδομών, καθαρισμούς χώρων και μονοπατιών, αναμφίβολα η προβολή του τόπου είναι μεγάλη και για τις επόμενες διοργανώσεις, θα πρέπει να γίνει από νωρίς συζήτηση όλων των εμπλεκομένων για να ξεκαθαριστούν οι ρόλοι και οι υποχρεώσεις καθενός».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back