ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ζάψας: «Οδός Νιάρχου με κόμβο Σεισμοπλήκτων»

Εικόνα του άρθρου Ζάψας: «Οδός Νιάρχου με κόμβο Σεισμοπλήκτων»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/10/2019, 16:52
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πριν από λίγους μήνες, υπογράφηκε η σύμβαση για την ανακατασκευή της οδού Νιάρχου, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και της αναδόχου εταιρίας (Εργοδυναμική Πατρών). Οι επιτόπιες εργασίες ωστόσο δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, και ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» Γιώργος Ζάψας έρχεται να ζητήσει για μια ακόμη φορά κάποιες βελτιώσεις επί της μελέτης. Το αίτημά του το κατέθεσε με επιστολή του προς τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη.

Ο κ. Ζάψας υπενθυμίζει ότι το 2017 η «Συμμαχία Ηπειρωτών», η τότε παράταξη στην οποία ηγούνταν, δεν έδωσε θετική ψήφο για το έργο εκφράζοντας τις ενστάσεις της με κυριότερη τη μη κατασκευή κόμβου επί της οδού Νιάρχου στο ύψος των Σεισμοπλήκτων (στο σημείο προβλέπεται μια πεζογέφυρα). Με την επιστολή, το «Κοινό των Ηπειρωτών» ζητά να κατασκευαστεί ο συγκεκριμένος κόμβος αλλά και να προβλεφθεί κάθετη σύνδεση της οδού με την είσοδο της πόλης στο ύψος του Γιαννιώτικου Σαλονιού. 

«Σε δεύτερο χρόνο να μελετηθεί και η κάθετη σύνδεση με την είσοδο της πόλης στον κόμβο της Ανατολής (3ο χλμ. της εθνικής οδού) που σήμερα είναι επικίνδυνος και εκτός προδιαγραφών» αναφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back