πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

2ο ΕΗΜ Music Festival: Όλο το πρόγραμμα

Εικόνα του άρθρου 2ο ΕΗΜ Music Festival: Όλο το πρόγραμμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/08/2024, 16:40
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο Λιθαρίτσια, θα γίνει το 2ο Ε.Η.Μ. Music Festival, με έξι συγκροτήματα και παράλληλες δράσεις.

Την πρώτη ημέρα θα ανοίξει ο Γιώργος Παπαθανασίου ο οποίος θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και θα παρουσιάσει μελοποιήσεις ποιημάτων. Μαζί του στα τύμπανα θα είναι ο Κώστας Δημητρίου.

Θα ακολουθήσει ο Νίκος Σιακούφης από την Άρτα με τετραμελή μπάντα και τη βραδιά θα κλείσουν οι ΩχΤοΜηδεν.

Τη δεύτερη μέρα θα ανοίξουν οι Ask Tomorrow, ένα τετραμελές alternative/grunge συγκρότημα και θα ακολουθήσουν οι Elephant.

Τη βραδιά θα κλείσουν οι Move the Sun οι οποίοι κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο το 2023.

Επίσης, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών, στις 19:00, σειρά workshops με θεματικές συνυφασμένες με την μουσική:

  • Κύκλος Κρουστών Οργάνων για όλ@ - Εργαστήρι Βιωματικής Ρυθμικής από τον Σάμι Χάσμε, MSc, Ψυχοπαιδαγωγό – Μουσικοπαιδαγωγό
  • Η διαδικασία κατασκευής μίας χειροποίητης ηλεκτρικής κιθάρας από τον μουσικό και οργανοποιό Μιχάλη Μπουγά, Hamor Guitars
  • Πώς η μουσική τεχνολογία επηρεάζει τις μουσικές παραδόσεις; Το σήμερα και το αύριο του ήχου, η παγκοσμιοποίηση της μουσικής και η επιρροή τους σε τοπικό βαθμό από τον παραγωγό και μουσικό Πάνο Παπακώστα – Noisyland Recordings.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3