Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Zagori Arts Festival στους Νεγάδες Ζαγορίου

Εικόνα του άρθρου Zagori Arts Festival στους Νεγάδες Ζαγορίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/02/2020, 21:34
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Οι Νεγάδες του Κεντρικού Ζαγορίου ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν για δεύτερη χρονιά το Zagori Arts Festival. Μια γιορτή των τεχνών, που θα γίνει στις 27 και 28 Ιουνίου, με τους διοργανωτές να διαβεβαιώνουν ότι «στόχος και φέτος είναι οι τιμές των εισιτηρίων να κρατηθούν στο χαμηλότερο επίπεδο ώστε να εξασφαλισθεί η βιωσιμότητα της διοργάνωσης και μόνο».

Οι πρώτες συμμετοχές μέχρι στιγμής:

Κακό Συναπάντημα

Το «Κακό Συναπάντημα» ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2001 σαν low bap grοup ύστερα από τη συνένωση δύο συγκροτημάτων, των GFN (από 1996, Καστοριά και μετέπειτα Καβάλα) και των Real Side (από 1999, Σέρρες). Τον Σεπτέμβριο του 2002 κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος με τίτλο «Το κακό συναπάντημα» από το ανεξάρτητο label «Octagon» και την Freestyle Productions.

Οι επιρροές από την reggae και την dub, καθώς και η δημιουργία της μπάντας έφεραν τον δεύτερο δίσκο με τίτλο «Κακό συναπάντημα» το 2008. Ήταν ο πρώτος ελληνόφωνος reggae δίσκος. Το 2017 κυκλοφόρησε ο δίσκος «Πωλείται», σε soundsystem versions που αποτελεί την έβδομη δουλειά του σχήματος.

Bandallusia

Οι Bandallusia ξεκίνησαν να περιπλανιούνται παρέα από τις αρχές τις δεκαετίας του 2010, δοκιμάζοντας τις διασκευαστικές τους ιδέες σε διάφορες μουσικές της ελληνικής δισκογραφίας, κυρίως όμως το δημώδες-παραδοσιακό τραγούδι.

Έχουν εμφανιστεί σε μεγάλες μουσικές σκηνές της Αθήνας, όπου και εδρεύουν, όπως επίσης σε πολλά φεστιβάλ και συναυλίες ανά την Ελλάδα.

RadioSol

Μια μπάντα indie ska/reggae. Οι RadioSol σχηματίστηκαν το 2010 από τους Ντομένικο Μπονάσσι, Κώστα Γιαννίρη, Δημήτρη Τζιμέα και Διονύση Παπαπέτρου.

Για περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ, στη σελίδα στο fb: https://www.facebook.com/ZagoriArtsFest.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back