ΗΠΕΙΡΟΣ

Υπέκυψε στα τραύματά του…

Εικόνα του άρθρου Υπέκυψε στα τραύματά του…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/09/2020, 22:10
ΗΠΕΙΡΟΣ

Έχασε τη ζωή του τελικά ο ένας από τους δύο που δέχτηκε πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο το μεσημέρι του Σαββάτου στη Μυρσίνη Πρέβεζας. Ο 40χρονος υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλευόταν. Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 48χρονος, αδελφός του δράστη. 

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι προχώρησε και στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Για τον εντοπισμό του δράστη,η  «επιστρατεύτηκαν» αστυνομικοί και των τεσσάρων αστυνομικών διευθύνσεων της Ηπείρου, όπως και τέσσερις αστυνομικοί σκύλοι περιπολίας. Η σύλληψή του έγινε σε περιοχή της Πρέβεζας. Ο συλληφθείς, μετά το αιματηρό επεισόδιο, είχε τραπεί σε φυγή. 

«Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα και κατασχέθηκε το κυνηγητικό όπλο που χρησιμοποίησε, ενώ από τον τόπο του εγκλήματος περισυλλέγησαν και κατασχέθηκαν δύο κάλυκες και ένα φυσίγγιο κυνηγητικού όπλου» αναφέρει η Αστυνομία.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back