ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

YouTube: Κυκλοφορεί ανανεωμένο και σε Dark Mode

Εικόνα του άρθρου YouTube: Κυκλοφορεί ανανεωμένο και σε Dark Mode
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/05/2017, 18:26
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

To YouTube κυκλοφορεί πλέον και στη χώρα μας στην επιτραπέζια έκδοση ανανεωμένο, ανασχεδιασμένο και με σημαντικές βελτιώσεις

Μετά από έναν χρόνο δοκιμών και διαρρεύσεων, η Google αποφάσισε να φέρει τον νέο σχεδιασμό του YouTube στο ευρύ κοινό. 

Ο σχεδιασμός του website ακολουθεί τους κανόνες του Material Design, που πρακτικά η Google έφερε πρώτη φορά ξεκινώντας από το Android. Το νέο YouTube διαθέτει σχεδιασμό που θυμίζει έντονα το ολοκαίνουργιο YouTube TV και δίνει ιδιαίτερα έμφαση στο περιεχόμενο των δημιουργών.

Οι «ενοχλητικοί» μπλε χρωματισμοί στα links και στους τίτλους των βίντεο έχουν αλλάξει σε μαύρο και ακόμη και το logo του YouTube στα sidebar μενού έχει μικρύνει αισθητά.

Το νέο YouTube είναι βασισμένο στο Polymer framework, γεγονός που σημαίνει ότι οι αναζητήσεις μας θα είναι πιο γρήγορες. Τέλος να αναφέρουμε ότι ήρθε το πολυπόθητο Dark Mode στον σχεδιασμό που πρακτικά βοηθάει στην προβολή βίντεο σε σκοτεινό περιβάλλον. Για να την ενεργοποιήσετε πατήστε επάνω στον λογαριασμό σας και επιλέξτε «Σκοτεινή λειτουργία».

Επιπλέον, στην ιστοσελίδα έχει εισαχθεί η λειτουργία χαμηλού φωτισμού που παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να μειώσουν τη φωτεινότητα στην οθόνη του υπολογιστή τους και να περιορίσουν την λάμψη ώστε τα χρώματα να προβάλλονται με μεγαλύτερη ζωντάνια.

Ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει το νέο look, αρκεί να επισκεφτεί σελίδα εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back