ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρονιά διακρίσεων το 2019 για τη «Δωδώνη»

Εικόνα του άρθρου Χρονιά διακρίσεων το 2019 για τη «Δωδώνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/12/2019, 15:59
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η «Δωδώνη» επιχαίρει για τις 51 διακρίσεις και βραβεία που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια με ανακοίνωσή της. Τα τέσσερα βραβεία εξ αυτών, τα πήρε μέσα στη χρονιά που τελειώνει.

Πρόκειται για τα χρυσά βραβεία που πήρε στα Μade in Greece Awards 2019, στις κατηγορίες Εξαγωγικής Αριστείας Καταναλωτικού Προϊόντος Επώνυμου Καταναλωτικού Προϊόντος για τη φέτα.

Στον ίδιο θεσμό, βραβεύτηκε άλλη μια γιαννιώτικη εταιρία, η Terracom.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Bravo Sustainability Dialogue and Awards 2019 που διοργανώνει το QualityNet Foundation (Δίκτυο των Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών), η γαλακτοβιομηχανία έπαινο στην κατηγορία Ενίσχυσης Τοπικών Κοινωνιών, για τη «διαρκή στήριξη της μεγαλύτερης ζώνης γάλακτος» σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Τέλος, στην 7η τελετή απονομής του θεσμού Βραβεία «Ελληνική Αξία», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), η «Δωδώνη» ήταν μεταξύ των 20  επιχειρήσεων που βραβεύτηκαν στην κατηγορία Βραβεία Περιφερειακής Αριστείας. Ο θεσμός αυτός βραβεύει επιχειρήσεις οι οποίες είναι κερδοφόρες, αυξάνουν κάθε χρόνο τον αριθμό του ανθρώπινου δυναμικού, καινοτομούν και αναπτύσσουν ισχυρή διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, αναπληρωτής διευθύνων Σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας σημείωσε ότι «είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διακρινόμαστε τόσο σε εγχώριους, όσο και σε διεθνείς θεσμούς, καθώς αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας και η δέσμευσή μας στην παραγωγή αυθεντικών, αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά 100% ελληνικό γάλα, και η θετική πορεία που ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπου διαθέτουμε παρουσία σε πάνω από 50 χώρες».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back