ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Χριστούγεννα… και επίσημα

Εικόνα του άρθρου Χριστούγεννα… και επίσημα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/12/2018, 22:08
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά από τέσσερα χρόνια εντάσεων και διαφωνιών περί αισθητικής, εικαστικής δημιουργίας και παράδοσης, η κεντρική πλατεία της πόλης Ιωαννίνων απέκτησε ένα… ορίτζιναλ δέντρο (ένα παραδοσιακό έλατο με άσπρα αστεράκια), ένα καρουζέλ και μια πιο χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Την ευθύνη για τον φετινό χριστουγεννιάτικο στολισμό της κεντρικής πλατείας ανέλαβε η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Αλέκα Βακαλοπούλου.

Όντας όλα στη θέση τους, και με την «κανονικότητα» να έχει επιστρέψει, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η επίσημη έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Το παρών στην «πλατεία της χαράς», όπως την αποκαλεί ο Δήμος Ιωαννιτών, έδωσε πολύς κόσμος που παρακολούθησε τη μουσική εκδήλωση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και τη συναυλία της Παυλίνας Βουλγαράκη.

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας καλωσόρισε τον κόσμο ευχόμενος «αυτές τις γιορτινές ημέρες να μην είναι κανείς μόνος», όπως είπε. Ανέφερε δε ότι φέτος  «έγινε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στον εορταστικό στολισμό και στις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, με σκοπό τα Γιάννενα, η πρωτεύουσα της Ηπείρου να είναι η πιο όμορφα στολισμένη πόλη της Ελλάδας. Μια πόλη ανοιχτή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της». Το καλωσόρισμά τους έκαναν επίσης ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής Νίκος Γκόλας, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος και η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ. Βακαλοπούλου.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back