«Χορτάσαμε εξαγγελίες»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/03/2019, 16:01

O πρώην βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Καλογιάννης κατηγορεί την κυβέρνηση και τον υπουργό Υποδομών για την καθυστέρηση στα ηλεκτρονικά διόδια, αλλά και στον Ε65, βόρειο και νότιο τμήμα, καθώς και το δρόμο Γιάννενα-Κακαβιά.

Ο κ. Καλογιάννης υπενθυμίζει ότι ως υφυπουργός «εντολή να εφαρμοστούν τα ηλεκτρονικά διόδια και η διαλειτουργικότητα του συνόλου των συστημάτων διοδίων, είχα δώσει την άνοιξη του 2013 (έγγραφο υπ’ αρ. πρωτ. 11501/2013)» και ότι «τον Δεκέμβριο 2013, η εφαρμογή ηλεκτρονικών διοδίων περιλήφθηκε στις αναθεωρημένες συμβάσεις παραχώρησης».

Αφήνει βέβαια ένα κενό δύο ετών, επί κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και για ένα διάστημα, ΔΗΜΑΡ, και διερωτάται «τι έπραξε επί μία τετραετία και πλέον, η κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ και λοιπών προθύμων; Όχι μόνο δεν αναθεώρησε την πολιτική των διοδίων, αλλά έθεσε σε λειτουργία και νέους σταθμούς, τόσο στους άξονες παραχώρησης όσο και στην Εγνατία οδό. Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά διόδια και τη διαλειτουργικότητα, που θα λειτουργήσουν υπέρ των πολιτών, χορτάσαμε εξαγγελίες».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back