Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χειμερινή Ολυμπιάδα: Ικανοποίηση για τον Απ. Αγγέλη

Εικόνα του άρθρου Χειμερινή Ολυμπιάδα: Ικανοποίηση για τον Απ. Αγγέλη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/02/2018, 20:04
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την αυλαία των ελληνικών συμμετοχών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, άνοιξε ο Απόστολος Αγγέλης, ο οποίος πήρε μέρος στα προκριματικά σπριντ κλασικής τεχνικής. Κατετάγη 74ος μεταξύ 80 αθλητών με επίδοση 3:47.10, μακριά από τους πρώτους 30 που πήραν το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς.

Σε δηλώσεις του, που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων, εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόδοση. «Είναι ένα αγώνισμα στο οποίο δεν έχω συμμετοχές και δεν το γνωρίζω. Πήραμε την απόφαση να δοκιμάσω και ειλικρινά νιώθω πολύ καλά μιας και βρέθηκα ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος», τόνισε ο αθλητής από το Ανήλιο Μετσόβου.

«Ξέραμε πολύ καλά ότι ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα. Ο Τόλης πήγε πολύ καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε και πέρασε σημαντικούς αθλητές με διεθνή βαθμολογία στο αγώνισμα. Αυτό δεν ήταν κάτι εύκολο. Βρέθηκε στην ίδια πίστα με τους κορυφαίους του κόσμου, σε ένα άγνωστο για εκείνο αγώνισμα που χρειάζεται πραγματικά μεγάλη εξειδίκευση», δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος Τίμος Τσουρέκας.

Ικανοποιημένος και ο αρχηγός της αποστολής Βασίλης Κατσώρας, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε μεταξύ άλλων: «Ο Τόλης έτρεξε με ψυχή σε ένα αγώνισμα, που δεν το ασκεί για προπονητικούς λόγους και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back