ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Χαμένοι στην Ιόνια

Εικόνα του άρθρου Χαμένοι στην Ιόνια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/03/2017, 17:01
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η περιφερειακή παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής» επισημαίνει ότι δεν υπάρχει σωστή σήμανση στην Ιόνια οδό προς τη Φιλιππιάδα, στην είσοδο και στην έξοδο του δρόμου. Το πρόβλημα είναι ότι ο κόμβος έχει μεγαλύτερη ενδεχομένως κίνηση από την υπολογισμένη, καθώς χρησιμοποιείται ευρέως για τη διαδρομή από και προς Πρέβεζα. «Ακόμη μεγαλύτερη ταλαιπωρία περιμένει του επισκέπτες που φτάνουν στην περιοχή μας και κινούνται από τα Ιωάννινα προς την Πρέβεζα, οι οποίοι δε γνωρίζουν ότι για να φτάσουν στην πόλη της Πρέβεζας πρέπει να περάσουν μέσα από την πόλη της Φιλιππιάδας» αναφέρει η παράταξη. 

Το πρόβλημα με το πέρασμα μέσα από τη Φιλιππιάδα είναι ήδη εμφανές και αναμένεται να γίνει πιο εμφανές στο άμεσο… καλοκαιρινό μέλλον.

 «Εκτιμώντας ότι η παράδοση του νέου σύγχρονου αυτοκινητόδρομου θα φέρει χιλιάδες επιπλέον επισκέπτες στις πόλεις της Ηπείρου και ιδιαίτερα στα παράλια, η σωστή σήμανση θα διευκολύνει την κίνηση και τον προσανατολισμό των επισκεπτών, δίνοντας σε αυτούς την καλύτερη δυνατή εικόνα για την περιοχή μας» αναφέρει η παράταξη.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back