ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Workshop «αντάρτικου κινηματογράφου»

Εικόνα του άρθρου Workshop «αντάρτικου κινηματογράφου»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/03/2017, 16:32
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ομάδα NAIL διοργανώνει το δεύτερο workshop κινηματογράφου στα Γιάννενα, σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, στο «Καμπέρειο» από 9 έως 12 Μαρτίου, με ανοιχτή συμμετοχή. Κατά τη διάρκεια του workshop, οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις τεχνικές του «αντάρτικου κινηματογράφου», να πάρουν μέρος στα γυρίσματα μέσα στην πόλη (ως ηθοποιοί και ως crew) και να δουν το αποτέλεσμα των δημιουργιών στο διαδίκτυο.

Μέσα από το workshop, θα αναδειχτούν οι κρυφές και μη γωνιές της πόλης των Ιωαννίνων, δίνοντας live ερμηνείες με κινηματογραφικό set τους δρόμους.

Για εκδήλωση συμμετοχής, μπορείτε να στείλετε e-mail στο diperiftheat@ioannina.gr και στα τηλέφωνα 26510-25670 και 6972-445708. (Οι ώρες του εργαστηρίου είναι: Πέμπτη 9/3 - Παρασκευή 10/3, από 17:00 έως 21:00 και Σαββάτο 11/3 - Κυριακή 12/3, από 10:00 έως 14:00. Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ).

Η ομάδα NAIL ιδρύθηκε τον Φεβρουαρίου του 2012 από τον σκηνοθέτη Αντώνη Morgan Κωνσταντουδάκη και την ηθοποιό Λίνα Φούντογλου.

Στηρίζεται σε do it yourself παραγωγή και έχει κινηματογραφήσει πάνω από 20 ολιγόλεπτα video (κοινωνικοπολιτικές και καλλιτεχνικές παρεμβάσεις κυρίως στους δρόμους της Αθήνας).

Μέχρι στιγμής έχει ολοκληρώσει και δύο ταινίες μικρού μήκους, «DER» με ένα δυναμικό cast και πρωτότυπη μουσική από τη Βρετανική μπάντα Detachments, και Styx με την υποστήριξη του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Η NAIL πρότεινε το 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πειραιά, του οποίου και ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση και διοργάνωση.

Έχει επίσης ολοκληρώσει με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία το πρώτο κινηματογραφικό Workshop στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης ενώ ετοιμάζεται στη συνέχεια για τα επόμενα σε Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη.

Τέλος τον Μάιο του 2016 δημιούργησε το πρώτο videoclip για το κομμάτι «Έλα Κοντά μου» του Παύλου Παυλίδη.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back