ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρέχοντας σε κάτι περισσότερο από έναν αγώνα

Εικόνα του άρθρου Τρέχοντας σε κάτι περισσότερο από έναν αγώνα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/09/2017, 22:28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με το 1 χλμ του αγώνα όπου πήραν μέρος οι άνθρωποι με αναπηρία, ξεκίνησε το αγωνιστικό κομμάτι του Γύρου της Λίμνης. Λίγο μετά τις 17.30 του Σαββάτου, δόθηκε η εκκίνηση και οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες, αθλητές και μη, ξεκίνησαν τον αγώνα, αρκετοί με τους και τις συνοδούς τους.

Από νωρίς, οι άνθρωποι που πήραν μέρος στον πρώτο αγώνα του φετινού, «κυρίως σώματος» του Γύρου της Λίμνης ήταν εκείνοι που έδιναν τον τόνο πίσω από την αφετηρία, περιμένοντας τον πυροβολισμό του αφέτη. Περίπου 60 άτομα πήραν μέρος στον αγώνα, υπό τις επευφημίες του κοινού που είχε αρχίσει να μαζεύεται στην πλατεία Μαβίλη όπου δόθηκε η εκκίνηση από τον πρόεδρο της Τράπεζας Ηπείρου Κώστα Ζωνίδη και την πρόεδρο του «Ποσειδώνα» Αγνή Δρίμτζια, για να δει την προσπάθεια, αλλά πολλοί εξ αυτών να πάρουν μέρος και στους επόμενους αγώνες, το «Μαμά-καρότσι» και τα 5 χλμ.

Φυσικά, ο συμβολισμός είναι πολύ συγκεκριμένος και διαφορετικός από την απλή αναψυχή ή και το ανταγωνιστικό πνεύμα των υπόλοιπων αγώνων: μιλάμε για τους συνανθρώπους μας που κυριολεκτικά, δεν καταλαβαίνουν από εμπόδια, στη ζωή τους…

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back