Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τρεις συλλήψεις και δικογραφία για 24 άτομα

Εικόνα του άρθρου Τρεις συλλήψεις και δικογραφία για 24 άτομα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/07/2020, 21:27
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η δίωξη ναρκωτικών ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τρία άτομα στα Γιάννενα, τα οποία κατηγορούνται, σε δικογραφία που αφορά συνολικά 24 ανθρώπους, ότι διακινούσαν χασίς στην ευρύτερη περιοχή.

Τα 24 άτομα μάλιστα αναζητούνται ως αγοραστές ναρκωτικών από την ομάδα των τριών.

Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία αποδίδει στους συλληφθέντες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα (κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων καθώς και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα», στις έρευνες βρέθηκαν μόλις 38,8 γρ. χασίς.

Ωστόσο, η αστυνομία στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τα μέλη της ομάδας εμπλέκονται σε περισσότερες από 50 αγοραπωλησίες ναρκωτικών τους τελευταίους πέντε μήνες, ναρκωτικά τα οποία προμηθεύονταν από Αλβανία και τα αποθήκευαν σε επαγγελματικό χώρο.

Αναφέρει επίσης ότι διακινούσαν μεγάλες ποσότητες, μεταφερόμενες από Αλβανία, συχνά με συνδρομή δεύτερου οχήματος και ότι επικοινωνούσαν στα τηλέφωνα με κωδικές φράσεις.

Η αστυνομία βρήκε, εκτός της μικροποσότητας ναρκωτικών, 2 πιστόλια κρότου – λάμψης, 4.100 ευρώ που θεωρεί ότι είναι από αγοραπωλησίες ναρκωτικών, 264 αβολίδωτα φυσίγγια, διαμετρήματος 9 mm και 1 φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, καθώς και οχήματα και ζυγαριά ακριβείας.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, συνελήφθη και ένας ακόμα άνδρας , ο οποίος προμηθεύτηκε ναρκωτικά από την εγκληματική ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back