Λυκ πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Τρεις ποιήτριες και ένας ρακοσυλλέκτης… στο σανίδι

Εικόνα του άρθρου Τρεις ποιήτριες και ένας ρακοσυλλέκτης… στο σανίδι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/08/2020, 19:35
ΗΠΕΙΡΟΣ

Την παράσταση «Τρεις γυναίκες από την ποίηση στο θέατρο» παρουσιάζει η θεσπρωτική Ομάδα Τέχνης ΦΑΟΣ τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 21:15, στο θερινό σινεμά «Ορφέας» στην Άρτα.

Το θεατρικό έργο εμπνέεται από τρεις σημαντικές ποιήτριες: την Κατερίνα Γώγου, την Κατερίνα Αγγελάκη Ρουκ και την Κική Δημουλά. «Τρεις ποιήτριες της ίδιας γενιάς, με διαφορετικές καταβολές και ύφος, ιδιαίτερες και σπάνιες μορφές των γραμμάτων, συναντιούνται στο κατάλυμα ενός ρακοσυλλέκτη, ο οποίος έχει βρει τα βιβλία τους στα σκουπίδια. Τα βράδια τις ζωντανεύει, μέσα από τον ίδιο τους τον λόγο και τον συντροφεύουν στις εμμονές, τα πάθη και τις ανησυχίες του, ενώ εκείνος είναι το μοναδικό ανδρικό σύμβολο στον χώρο, που δέχεται τα πάντα, σχεδόν σιωπηλά» αναφέρεται στο σημείωμα της παράστασης.

Η σύλληψη-δραματουργία είναι της Άρτ. Αγαθοπούλου. Τη σκηνοθεσία (όπως και τα σκηνικά και τα κοστούμια) έχουν κάνει ο Θωμάς Λιώλιος και η Άρτεμις Αγαθοπούλου. Παίζουν οι ηθοποιοί: Θωμάς Λιώλιος, Άρτεμις Αγαθοπούλου, Κατερίνα Τσολίγκα και Εβίτα Αγγέλη.

Είσοδος 10 ευρώ (μειωμένο εισιτήριο 8 ευρώ).

Η παράσταση θα γίνει με όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την προφύλαξη του κοινού από τον κορονοϊό.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3