Λυκ πίσω
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ-Μπάιντεν: Μια trash μονομαχία

Εικόνα του άρθρου Τραμπ-Μπάιντεν: Μια trash μονομαχία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/09/2020, 10:46
ΚΟΣΜΟΣ

Σε αντιπαράθεση με χαρακτηρισμούς που δεν συνηθίζονται σε αυτό το επίπεδο πολιτικής δημοσιότητας, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζο Μπάιντεν συμμετείχαν στο πρώτο ντιμπέιτ της προεκλογικής περιόδου στις ΗΠΑ.

Καταρχάς, ο πλανητάρχης για μια ακόμα φορά προετοίμασε για μη αποδοχή του εκλογικού αποτελέσματος, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί να μην είναι γνωστό για μήνες», θέτοντας ακόμα ένα ζήτημα, στην έτσι και αλλιώς αντιδημοκρατική προεδρία του. Επιτέθηκε κατά του Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντάς τον «μαριονέτα της ριζοσπαστικής Αριστεράς», παίζοντας το (παγκόσμιο) χαρτί της Δεξιάς απέναντι ακόμα και σε μετριοπαθείς συντηρητικούς πολιτικούς όπως ο Μπάιντεν. Επίσης, τον χαρακτήρισε «διεφθαρμένο», επικαλούμενος επιχειρηματικές σχέσεις του γιου του με ουκρανικές εταιρίες.

Ο δε Μπάιντεν ανταπέδωσε το trash talk (οι χαρακτηρισμοί που συνήθως ανταλάσσονται πριν από αγώνες):Τον αποκάλεσε «κανίς του Πούτιν», καθώς και τον «χειρότερο πρόεδρο που είχε ποτέ η Αμερική». Επίσης, ο Μπάιντεν δεσμεύτηκε ότι εφόσον εκλεγεί, θα ξαναφέρει τις ΗΠΑ στη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3