Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

«Τραγουδάμε τους ποιητές μας» στο Κάστρο της Άρτας

Εικόνα του άρθρου «Τραγουδάμε τους ποιητές μας» στο Κάστρο της Άρτας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/07/2020, 15:08
ΗΠΕΙΡΟΣ

Συναυλία με τίτλο «Τραγουδάμε τους ποιητές μας» με τον Στέφανο Κορκολή (πιάνο, τραγούδι, ενορχηστρώσεις) και τη Σοφία Μανουσάκη (φωνή) θα πραγματοποιηθεί στο Κάστρο της Άρτας την Πέμπτη 23 Ιουλίου, στις 19:30. Η συναυλία που γίνεται σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, εντάσσεται στο πρόγραμμα του υπουργείου Πολιτισμού «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός».

Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τραγούδια ελλήνων συνθετών (Θεοδωράκης, Χατζηδάκις, Πλέσσας, Μικρούτσικος, Λοΐζος, Λάγιος, Σπανός, Ξαρχάκος κ.ά.), ποιήματα του Κ.Π. Καβάφη μελοποιημένα από τον Στέφανο Κορκολή αλλά και γνωστές συνθέσεις σε δική του διασκευή. Τους δύο καλλιτέχνες θα συνοδεύουν επί σκηνής δύο εξαίρετοι μουσικοί, ο Κωστής Πυρένης (κιθάρα, τραγούδι) και ο Βασίλης Δεφίγγος (σαξόφωνο, φλάουτο).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μέγιστος αριθμός θεατών 200.

Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης στο σύνδεσμο: https://digitalculture.gov.gr/2020/05/melopiimeni-piisi-apo-ton-stefano-korkoli/

Ώρα προσέλευσης: 19:00

Σύμφωνα και με ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Άρτας, για την ασφαλή προσέλευση και παραμονή στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία, οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις του υπουργείου Υγείας, που αφορούν στον περιορισμό διασποράς του COVID-19. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους, ενώ η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι προαιρετική.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back