Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τι καταγγέλλει ακριβώς, ο Δήμος Ζίτσας…

Εικόνα του άρθρου Τι καταγγέλλει ακριβώς, ο Δήμος Ζίτσας…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/03/2021, 18:10
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η δημοτική αρχή Ζίτσας απάντησε στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που την εγκάλεσαν για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα της μονάδας επεξεργασίας βιορευστών, σχετικά με την πρόταση, αλλά και την παρέμβαση του Δήμου Δωδώνης.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος απαντάει ότι εγκάλεσε τον Δήμο Δωδώνης, όχι για τη θέση, αλλά για την ανάμειξή του…

Λέει δηλαδή ότι «αν δεν το έχουν καταλάβει, στο ψήφισμα του Δημοτικού     Συμβουλίου Ζίτσας καταγγέλλεται η ανάμειξη του γειτονικού Δήμου Δωδώνης στα του οίκου μας και όχι η αναφορά του στο συγκεκριμένο χώρο» και πως ο Δήμος Ζίτσας «σε προηγούμενη προσφυγή του, που αφορούσε την εγκατάσταση μονάδας βιοαερίου στην Κάτω Λαψίστα και για την  οποία δικαιώθηκε, επικαλούνταν και πάλι την πλημμέλεια της μη αναφοράς στη ΒΙ.ΠΕ».

Η αρχική εντύπωση που έδωσε ο Δήμος Ζίτσας πάντως με το ψήφισμα, ήταν ότι διαφωνούσε γενικά με τη χωροθέτηση.

Για το «σύγχρονο» ή «προτερόχρονο» του ψηφίσματος, η δημοτική αρχή παραπέμπει σε τμήμα της ομιλίας του δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου, στο youtube.

«Δυστυχώς κύριοι δεν εξαπατηθήκατε, αντιθέτως εσείς εξαπατήσατε τους δημότες που σας στήριξαν με την ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογές λέγοντάς τους πως έχετε τις ικανότητες να ανταποκριθείτε στο λειτούργημα του δημοτικού συμβούλου» τονίζει, στο ίδιο, έντονο ύφος που χρησιμοποίησε και η αξιωματική αντιπολίτευση.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back