Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τέσσερις σειρές για να περιμένουμε

Εικόνα του άρθρου Τέσσερις σειρές για να περιμένουμε
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/03/2019, 09:59
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα τηλεοπτικά δίκτυα έχουν πλέον ξεφύγει στο θέμα των προϋπολογισμών για τις σειρές που δημιουργούν, όπως επίσης και στη θεματολογία. Παλιό σινεμά, διάσημα κόμικς, δημοφιλείς κινηματογραφικές σειρές «ξεσηκώνονται» καθώς όλα πλέον παίζουν στην τηλεόραση…

Ιδού τέσσερις σειρές που αναμένονται με ενδιαφέρον για φέτος:

Watchmen:

 Ένα από τα πιο παρακμιακά και ατμοσφαιρικά κόμικς με υπερήρωες είναι το Watchmen, δημιούργημα του τεράστιου Άλαν Μουρ. Ήδη, γνώρισε μια κινηματογραφική μεταφορά για την οποία δεν πανηγυρίσαμε κιόλας. Τώρα, επανέρχεται ως τηλεοπτική σειρά, από τον Ντέιμον Λίντελοφ που έχει καταπιαστεί στο παρελθόν  με Σταρ Τρεκ, Lost κ.λπ.

Θα κυκλοφορήσει από το HBO, κάπου μέσα στο 2019

Catch 22:

 Όσοι-ες δεν έχετε δει την ταινιάρα με τον Άλαν Άρκιν, κάντε το άμεσα. Ο Γιοσάριαν, ο ήρωας του Τζόσεφ Χέλερ που αντιπαθεί τον πόλεμο (είναι κανονικός άνθρωπος δηλαδή), επιστρέφει στις 17 Μαΐου για έξι επεισόδια. Παίζουν μεταξύ άλλων ο Τζορτζ Κλούνι και ο Τζανκάρλο Τζιανίνι.

 Θα κυκλοφορήσει από το Hulu στις 17 Μαΐου 2019

Good omens: 

Ο Νιλ Γκάιμαν έγινε τρέντι, οπότε η τηλεόραση θα ασχοληθεί πιο ενδελεχώς με τα έργα του. Μετά το American Gods που πάει για εξόδιο (η δεύτερη σεζόν ξεκίνησε από τις 10 Μαρτίου), το Good Omens είναι ακόμα πιο «αλλού». Ο Γκάιμαν το έφτιαξε με τον Τέρι Πράτσετ, τον «πατέρα» του καταπληκτικού Discworld  και πρωταγωνιστεί αγγλικό δίδυμο: Μάρτιν Σιν, Ντέιβιντ Τέναντ και ο Madman Τζον Χαμ.

Θα κυκλοφορήσει από το Amazon στις 31 Μαΐου 2019


Mandalorian:

To Star Wars γίνεται σειρά, μπας και ανέβει λίγο το επίπεδο που η Disney το έχει καταβαραθρώσει. Προμηνύεται καστ εκατομμυρίων και πρωταγωνιστεί ο Πέδρο Πασκάλ

Θα κυκλοφορήσει από το Disney+ κάπου μέσα στο 2019

...και φυσικά, συνεχίζεται η αναμονή για τους νέους κύκλους:

Game of Thrones (τελευταία σεζόν, 14 Απριλίου 2019)

Stranger things (3η σεζόν, 4 Ιουλίου 2019)

Peaky blinders (5η σεζόν μέσα στο 2019)

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back