Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το ταρτάν περιμένει το κοινό

Εικόνα του άρθρου Το ταρτάν περιμένει το κοινό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/03/2019, 19:42
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η κατασκευή του νέου στίβου στους «Ζωσιμάδες» πήρε αρκετό διάστημα, ελέω γραφειοκρατιών και καιρού, αλλά το έργο είναι πλέον έτοιμο να δεχτεί τους πολίτες που θέλουν να αθληθούν.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ έχει βάλει σε εφαρμογή το νέο κανονισμό λειτουργίας, με τη σχετική σήμανση. «Ο κανονισμός λειτουργίας του σταδίου θα πρέπει να γίνει σεβαστός από όλους τους χρήστες, τόσο για την ασφαλή λειτουργία του χώρου όπου καθημερινά αθλούνται εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες των σωματείων κλασικού αθλητισμού της πόλης, όσο και για την προστασία μιας σημαντικής δημόσιας αθλητικής επένδυσης» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση.

Οι ώρες κοινού είναι οι εξής: Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-15:00 και από 18:30-21:00, Σάββατο από 08:00 έως 11:00 με αποκλειστική χρήση των εξωτερικών διαδρομών, 7 και 8. Η χρήση είναι δωρεάν.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση του ταρτάν είναι τα αθλητικά παπούτσια. Η Επιτροπή Διοίκησης σχεδιάζει επιπλέον την αλλαγή της κύριας εισόδου, από την οδό Τζαβέλλα στην οδό Πινδάου, στο δυτικό πέταλο του σταδίου, ενώ σύντομα θα λειτουργήσει νέα πληροφοριακή ενότητα στο site www.peaki.gr, αποκλειστικά για τους «Ζωσιμάδες».




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back