Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Τα παθήματα του 2021 να γίνουν μαθήματα το 2022»

Εικόνα του άρθρου «Τα παθήματα του 2021 να γίνουν μαθήματα το 2022»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/01/2022, 11:45
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης αναφέρεται στα παθήματα του 2021 και εύχεται τα παθήματα αυτά να γίνουν μαθήματα το 2022.

Εκ των πραγμάτων, το μεγαλύτερο μέρος του μηνύματός του αναφέρεται στην πανδημία και στη διάψευση των προσδοκιών για το τέλος της αλλά και στα εμβόλια που έσωσαν ανθρώπινες ζωές.

«Μας στεναχωρεί όμως βαθύτατα το γεγονός,  ότι πολλοί από όσους έχασαν τη ζωή τους, εάν  άκουγαν  τους επιστήμονες και όχι τους κάθε φύσεως αρνητές, σήμερα θα γιόρταζαν μαζί μας την αλλαγή του χρόνου. Τα παθήματα του 2021, ευχόμαστε και το ελπίζουμε να γίνουν μαθήματα το 2022. Πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε ότι μόνο εάν σταματήσει η πανδημία, θα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι» αναφέρει.

Πέραν της πανδημίας, ο κ. Καχριμάνης εκτιμά ότι στην Ήπειρο τέθηκαν το 2021 «οι βάσεις για σημαντικά έργα και παρεμβάσεις που θα ξεδιπλωθούν σταδιακά στη διάρκεια του νέου χρόνου».

Κάνει αναφορά επίσης σε όλους εκείνους «που δίνουν αγώνα επιβίωσης και την υποχρέωση όλων μας να είμαστε 365 μέρες το χρόνο αλληλέγγυοί τους», αλλά και στους απόδημους Ηπειρώτες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back