δεη πισω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Τα οχήματα θέλουν και οδηγούς»…

Εικόνα του άρθρου «Τα οχήματα θέλουν και οδηγούς»…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/01/2022, 10:10
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η ΔΑΣ ΟΤΑ, παράταξη του συλλόγου εργαζόμενων στους ΟΤΑ Ιωαννίνων, με αφορμή την παράδοση οχημάτων στους Δήμους των Ιωαννίνων, η οποία έγινε με… περισσή επισημότητα, αναφέρει:

«Μένει να απαντήσει η κυβέρνηση ποιος θα τα οδηγήσει από τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες που δεν διαθέτουν οδηγούς ούτε για τις πάγιες ανάγκες τους. Γι αυτό άλλωστε όλοι οι Δήμοι των Ιωαννίνων έχουν δώσει μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών καθαριότητας σε ιδιώτες».

Σημειώνει ότι τα οχήματα αυτοκίνητα χρειάζονται όπως χρειάζεται και συνολικά ανανέωση του στόλου των Δήμων αλλά και συντηρήσεις.

«Τη στιγμή όμως που δεν δίνεται δεκάρα για έργα αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής και αντισεισμικής προστασίας, την ώρα που όχι μόνο δεν προβλέπονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την πολιτική προστασία αλλά μειώνονται κατά 10% οι θέσεις των συμβασιούχων στους δήμους, την ώρα που τα σχέδια πολιτικής προστασίας δεν τα γνωρίζουν ούτε αυτοί που τα ψηφίζουν στα δημοτικά συμβούλια, η παράδοση των οχημάτων και οι κυβερνητικές φιέστες θυμίζουν κυριολεκτικά καθρεφτάκια σε ιθαγενείς» αναφέρει.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
kosmos piso dodoni back