ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα «ναι» και τα «όχι» της τηλεοπτικής σεζόν

Εικόνα του άρθρου Τα «ναι» και τα «όχι» της τηλεοπτικής σεζόν
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/08/2022, 01:30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η τηλεοπτική χρονιά που έκλεισε είχε αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις, καθώς και κάμποσες απογοητεύσεις. Για παράδειγμα:

Τα «ναι»


The Boys

Σίγουρο «ναι» στην τρίτη σεζόν. Η καταστροφική αντιηρωική σειρά των Κρίπκι-Ρόγκεν είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην «λαϊκή TV» στις μέρες μας. Δείτε τη σεζόν που τέλειωσε και κάντε επανάληψη τις προηγούμενες.



Bear

Το δίκτυο FX συνεχίζει να χτυπάει με ενδιαφέρουσες σειρές. Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ πρωταγωνιστεί σε μια μαγειρική σειρά, όχι όμως σαν αυτές που ξέρατε μέχρι τώρα. Δώστε ένα «ναι», οπωσδήποτε.



Reservation Dogs

H δεύτερη σεζόν αρχίζει αρχές Αυγούστου. Η πρώτη ήταν εξαιρετική, θλιμμένα κωμική και με τον Ταΐκα Γουατίτι σε κέφια. Η δεύτερη αναμένεται εξίσου ενδιαφέρουσα.



Star Trek-Strange New Worlds

Αυτό, είναι ένα υποδειγματικό reboot. Ξαναπάει το σοφό κόσμο του Star Trek στην «πρωτο-Enterprise» εποχή, υπό τον κάπτεν Πάικ και το κάνει με εξαιρετικό τρόπο. Μακάρι να ξεφύγει από την «κατάρα της 2ης σεζόν» που μαστίζει Discovery και Picard.



Τα «όχι»


Picard (season 2)

Ο Ζαν Λικ επέστρεψε μετά την υποσχόμενη και εντυπωσιακή πρώτη σεζόν για να τα κάνει λίγο μαντάρα και να τα μπερδέψει αρκετά στο παρελθόν και τα παράλληλα σύμπαντα. Ας ελπίσουμε ότι η 3η και τελευταία σεζόν θα σώσει την παρτίδα.



Ms Marvel

To Disney+ κατηγορείται ήδη ότι μεταλλάσσει το σύμπαν της Marvel σε τηλεοπτικό πρωινό Σαββάτου. Τo ΜS Marvel είναι άλλη μια στοχευμένη παραγωγή, όπως ήταν και το Shang Chi και απευθύνεται βασικά σε νεαρές, ως πολύ νεαρές ηλικίες.



Obi Wan

Στρατηγέ Κενόμπι, όχι. Τo Obi Wan ήταν φτηνά νοσταλγικό και εκνευριστικά στάσιμο, πέρα από τις στιγμές που οι die hard fans είπανε «δώσε κι άλλο». Η αναδρομή σε ένα παρελθόν που έχει τελειώσει εδώ και χρόνια, δεν ανανέωσε το σύμπαν των Star Wars.



…και ένα «ίσως»

Το Slow Horses είναι ο Γκάρι Όλντμαν με τρύπιες κάλτσες, πολύ κακή διάθεση, σκατόγερος και παλιά καραβάνα της αγγλικής (αντι)κατασκοπίας. Η πρώτη σεζόν κάπου πήγε και το κυριότερο, δημιούργησε προσδοκίες για τη δεύτερη.




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back