Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα «Γιάννενα Τώρα» πήγαν ΔΕΥΑΙ

Εικόνα του άρθρου Τα «Γιάννενα Τώρα» πήγαν ΔΕΥΑΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/01/2019, 16:26
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σοβαρές ελλείψεις διαπιστώνει στη λειτουργία της ΔΕΥΑΙ η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» με επικεφαλής τον Άρη Μπαρτζώκα, παρότι αναγνωρίζει πως έχουν γίνει βήματα σε οργανωτικά και διοικητικά θέματα (τα οποία, όπως αναφέρει, τα έθετε η παράταξη στη δημοτική αρχή). 

«Ως γνωστό, η ύδρευση και η αποχέτευση αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα καθημερινότητας του πολίτη και ως τέτοιο αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Είμαστε εδώ για να επικροτήσουμε κάθε ενέργεια η οποία βελτιώνει την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και να ασκήσουμε αυστηρή κριτική σε αντίθετη περίπτωση» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Μπαρτζώκας.

Η δήλωση του επικεφαλής γίνεται με αφορμή τη χτεσινή επίσκεψη μελών της παράταξης στη μονάδα βιολογικού καθαρισμού αλλά και την ενημερωτική συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους. Εκτός από τον κ. Μπαρτζώκα, στην επίσκεψη στη ΔΕΥΑΙ συμμετείχαν ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πάνου, ο εκπρόσωπος Τύπου Νίκος Βούστρος και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κυριαζής. Για την παράταξη, «ο εξορθολογισμός της λειτουργίας της επιχείρησης είναι υποχρέωση των διοικήσεων, σημερινής και μελλοντικών, καθώς η λειτουργία της αφορά και επηρεάζει άμεσα τον δημότη, στον οποίο και λογοδοτούμε όλοι μας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3