ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τ. Καλογιάννη για ΦοΔΣΑ: «Αναγκαία η ενδυνάμωση του θεσμού»

Εικόνα του άρθρου Τ. Καλογιάννη για ΦοΔΣΑ: «Αναγκαία η ενδυνάμωση του θεσμού»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/05/2024, 09:58
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Λίγες μετά την εκλογή της ως αντιπροέδρου στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Ηπείρου, η δημοτική σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023»Τατιάνα Καλογιάννη ευχαριστεί, με ανακοίνωσή της, όσους/ες στήριξαν την υποψηφιότητά της.

Η κα Καλογιάννη καταθέτει την πεποίθησή της ότι ο φορέας αυτός, που αποτελεί «μια κατάκτηση της αυτοδιοίκησης α’ βαθμού της Περιφέρειας Ηπείρου για την οποία εργάστηκαν πολλοί και πολύ», όπως υπογραμμίζει χαρακτηριστικά, μπορεί να ενδυναμωθεί.

Σε αυτό το σημείο, υπενθυμίζει με νόημα ότι την περίοδο 2019-2023 «ακούστηκαν φωνές και απόψεις, αλλά και καταγράφηκαν συμπεριφορές που επεδίωκαν την αποδυνάμωση του περιφερειακού συνδέσμου και τη μετατροπή του μοντέλου της διοίκησης σε κάτι διαφορετικό». Διευκρινίζει πάντως ότι «η απερχόμενη διεύθυνση και διοίκηση του συνδέσμου παρήγαγε θετικό έργο σε μία δύσκολη περίοδο και πλέον ο σύνδεσμος βρίσκεται σε καθεστώς σταθερότητας και ηρεμίας και στελεχωμένος με έμπειρο και αξιόλογο προσωπικό. Έτσι, μπορεί απρόσκοπτα πλέον να σχεδιάσει τα επόμενα βήματά του».

Η κα Καλογιάννη κλείνει την παρέμβασή της λέγοντας ότι η ίδια είναι στη διάθεση καθενός να συζητήσει κάθε ιδέα, άποψη και πρόταση που μπορεί να συμβάλει στην παραγωγική λειτουργία του συνδέσμου «και στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μου να την υποστηρίξω στα όργανα λήψης των αποφάσεων» όπως αναφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back