Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 23-10-2020, 15:44
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το πρυτανικό συμβούλιο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνεδρίασε σήμερα και, με βάση την εισήγηση της Συντονιστικής Επιτροπής COVID-19 του Ιδρύματος και συνεκτιμώντας τις συνθήκες διάδοσης της επιδημίας στην πόλη των Ιωαννίνων.

Αποφάσισε να ζητήσει από όλα τα τμήματα του ιδρύματος στα Γιάννενα να συνεχίσουν την εξ αποστάσεως εκπαιδευτική διαδικασία για την επόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα 26 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020.

Η εκπαίδευση με φυσική παρουσία σε εργαστήρια και κλινικές μπορεί να συνεχιστεί μόνο σε περιπτώσεις φοιτητών του τελευταίου έτους σπουδών ή εφόσον η αναπλήρωση των εργαστηρίων και κλινικών δύσκολα μπορεί να πραγματοποιηθεί και δεν είναι δυνατόν να συνεχισθεί με εξ αποστάσεως διαδικασία.

Η πρυτανεία συνιστά στους φοιτητές-τριες που διαμένουν στην πόλη των Ιωαννίνων να φορούν συστηματικά τις μάσκες, να αποφεύγουν χώρους μεγάλου συγχρωτισμού και να ακολουθούν όλες τις υγειονομικές οδηγίες.

Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, θα επανεκτιμηθούν οι συνθήκες της επιδημίας και θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

200 λέξεις απομένουν.
  • Κώστας
    Κώστας
    Αφού ξεκίνησε έτσι ας γίνουν διαδικτυακά , να ξέρουν και οι φοιτητές πως να συνεχίσουν το ακαδημαϊκό τους έτος. Φυσικά είναι και μια ανάσα οικονομική για νοικοκυριά που έμειναν άνεργα λόγω ,covid -19. και τα φέρνουν πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά.
    200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2