ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση στο υπεραστικό ΚΤΕΛ

Εικόνα του άρθρου Συνάντηση στο υπεραστικό ΚΤΕΛ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/05/2019, 10:32
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρηγόρη Γκίκα και μέλη της διοίκησης συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».

«Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα» τονίζει η παράταξη. Ανάμεσα στα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε, ήταν το κυκλοφοριακό, καθώς «επισημάνθηκε ότι απαιτείται άμεσα επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης ενώ θα πρέπει πλέον να δοθεί έμφαση στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο λεκανοπέδιο με την λειτουργία της Ιόνιας Οδού και τους κόμβους των δύο μεγάλων οδικών αξόνων», ενώ έγινε νύξη για ένα θέμα με το οποίο το υπεραστικό ΚΤΕΛ δεν έχει άμεση σχέση, τους παλιούς σταθμούς λεωφορείων στις οδού Ζωσιμάδων και Μπιζανίου.

Ο κ. Γκίκας τόνισε ότι τα κτίρια είναι ιδιωτικά και ανήκουν σε τέως οικοδομικό συνεταιρισμό και ο κ. Ελισάφ είπε ότι «ο Δήμος μπορεί να προχωρήσει σε παρεμβάσεις που θα διασφαλίζουν την καθαριότητα και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στη γύρω περιοχή».

Κάλεσε δε τον Δήμο να «έρθει σε επικοινωνία και σε συνεργασία με τους δικαιούχους ώστε να υπάρξει ένα σχέδιο αξιοποίησης των εγκαταστάσεων που βρίσκονται στην καρδιά του αστικού ιστού της πόλης».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back