Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 10-09-2019, 15:47
ΕΛΛΑΔΑ

Με τον πρέσβη του Καναδά στην Αθήνα συναντήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.  Ο κ. Τασούλας συνάντησε τον κ. Μαρκ Άλεν, παρουσία του διπλωματικού συμβούλου του, Κώστα Οικονομίδη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη συζήτηση «επιβεβαιώθηκαν οι διαχρονικά άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών ενώ εκφράστηκε η αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ανάπτυξή τους καθώς και η διεύρυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο κοινοβουλίων».

Ο κ. Τασούλας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «συμπληρώνουμε πάνω από 75 χρόνια διπλωματικών σχέσεων με τη μεγάλη και δημοκρατική αυτή χώρα, στην οποία πάνω από τριακόσιες πενήντα χιλιάδες συμπατριώτες μας ζουν, προκόβουν και πλάθουν τον μύθο της ζωής τους. Ταυτόχρονα και οι εμπορικές, πολιτιστικές και πολιτικές μας σχέσεις είναι εξαιρετικές και φυσικά υπάρχει περιθώριο να γίνουν ακόμα καλύτερες. Στην ίδια κατεύθυνση, εύχομαι να διευρυνθούν περαιτέρω και οι δεσμοί μεταξύ των δύο κοινοβουλίων».

Ο κ. Άλεν απάντησε λέγοντας «είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βρίσκομαι εδώ, καθώς διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις με την Ελλάδα και ανυπομονούμε να τις διευρύνουμε έτι περαιτέρω».

Menoumespiti-Wash
200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα