ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Συμπολιτευτική… αντιπολίτευση με παζάρι

Εικόνα του άρθρου Συμπολιτευτική… αντιπολίτευση με παζάρι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/09/2022, 15:50
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία , παράταξη της δημοτικής αρχής, κάνει μια ιδιότυπη… αντιπολίτευση, όντας συμπολιτευόμενη, με «εργαλείο» τις εμποροπανηγύρεις, που είναι η εποχή τους τώρα.

Η παράταξη στην ανακοίνωσή της με την οποία επιστρέφει σε προ δεκαπενταετίας εποχή και τη δημοτική θητεία του επικεφαλής της, Νίκου Γκόντα, ζητάει να γίνει παζάρι στα Γιάννενα, προσπαθώντας να διατηρήσει και να διευρύνει τη «λαϊκότροπη» ταυτότητά της.

Λέει μάλιστα ότι «η εμμονή σε λάθος επιλογές του παρελθόντος το μόνο που επιφέρει είναι απώλεια σοβαρών εσόδων για το Δήμο μας» και φέρνει ως παράδειγμα το παζάρι του Δήμου Ζίτσας.

Εκθειάζει προϊόντα, τιμές ευκαιρίας, λούνα παρκ, σουβλάκια και λουκάνικα, αλλά και την παραδοσιακή μουσική και διατείνεται ότι «πολλοί συμπολίτες δεν θα μπορέσουν να το προσεγγίσουν λόγω απόστασης και πολλοί θα ταλαιπωρηθούν για να μεταβούν».

Οι διοργανώσεις παζαριών επί δημαρχίας Γκόντα χαρακτηρίστηκαν από όλα τα παραπάνω, συν πολλά ερωτήματα για τη γενική διαχείριση και τη σκοπιμότητα, αλλά και τη διαφωνία εμπόρων των Ιωαννίνων.  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back