Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Συμπλοκή τριών και τραυματισμοί στην Πρέβεζα

Εικόνα του άρθρου Συμπλοκή τριών και τραυματισμοί στην Πρέβεζα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/11/2020, 15:01
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ένα σοβαρό επεισόδιο λόγω οικονομικών διαφορών σημειώθηκε χτες το μεσημέρι σε περιοχή της Πρέβεζας. 

Η Αστυνομία συνέλαβε έναν 31χρονο, έναν 33χρονο και έναν 38χρονο, που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθη επιπλέον ακόμη ένας 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. 

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χτες το μεσημέρι, ο 31χρονος και ο 33χρονος πήγαν στον επαγγελματικό χώρο του 38χρονου. Εκεί έγινε συμπλοκή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του τελευταίου. 

Κατά την αποχώρηση του 31χρονου και του 33χρονου από το σημείο του επεισοδίου και ενώ είχαν επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο, ο 38χρονος πυροβόλησε εναντίον τους με κυνηγετικό όπλο τραυματίζοντάς τους.  

Και οι τρεις εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας για την παροχή πρώτων βοηθειών. Στη συνέχεια ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου και νοσηλεύεται.  

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας αναζητήθηκε και συνελήφθη ο 40χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του κυνηγετικού όπλου που χρησιμοποίησε ο 38χρονος. 

Από το σημείο του επεισοδίου κατασχέθηκαν το όπλο, δύο κάλυκες και οκτώ φυσίγγια. 

Ο 38χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του  εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back