Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το σωματείο Μουσικών στο συλλαλητήριο

Εικόνα του άρθρου Το σωματείο Μουσικών στο συλλαλητήριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/06/2020, 13:01
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το σωματείο Μουσικών Ιωαννίνων «Η Αλληλοβοήθεια» συμμετέχει στο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 19.00.

«Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο. Θα δοκιμαστούμε απέναντι στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, των μεγάλων επενδυτών του κλάδου και όσων δυνάμεων τους στηρίζουν. Η σημερινή κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες θέλουν να φορτώσουν την κρίση ξανά στις πλάτες μας. Για τα μέτρα που έρχονται θέλουν τη δική μας συναίνεση» αναφέρει στο κάλεσμά του και προσθέτει ότι «στον κλάδο μας στα Γιάννενα που οι μουσικοί είμαστε η δύναμη του πολιτισμού μας σε πανηγύρια, γάμους, γιορτές, οι συνάδελφοι ζούμε ξανά μέσα στην ανασφάλεια και την ανεργία για τη ζωή μας και τα παιδιά μας».

Το σωματείο αναφέρει ακόμα ότι «αυτή τη φορά κρίνεται κάτι πιο μεγάλο, κρίνεται η σχέση μας με το κοινό μας. Με τους εργαζόμενους που έχουν τα ίδια βάσανα και αγωνίες με εμάς και αναζητούν καταφύγιο εμψύχωσης στο έργο μας. Μπορούμε να αποδείξουμε στην κυβέρνηση ότι δεν είμαστε πρόθυμοι ‘σαλτιμπάγκοι’ των μεγάλων επενδυτών, είμαστε εργαζόμενοι καλλιτέχνες και η θέση μας βρίσκεται στο δρόμο του αγώνα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back