ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στο πλευρό της Μητρόπολης ο δήμαρχος Δωδώνης

Εικόνα του άρθρου Στο πλευρό της Μητρόπολης ο δήμαρχος Δωδώνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/08/2018, 19:21
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης βγαίνει δυναμικά στο προσκήνιο για να ταχθεί στο πλευρό της Μητρόπολης Ιωαννίνων και να ζητήσει από το θεσμικό όργανο της τοπικής αυτοδιοίκησης, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Ηπείρου, να στηρίξει τη Μητρόπολη στην προσπάθειά της για την απρόσκοπτη λειτουργία του Γηροκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι στο Γηροκομείο Ζωσιμάδων έχει επιβληθεί πρόστιμο ύψους 139.000 ευρώ για λαθρεμπόριο καυσίμων, με τον μητροπολίτη Μάξιμο να έχει καταγγείλει ότι πίσω από την όλη υπόθεση βρίσκεται πρόσωπο «που θέλει να εισέλθει στην τοπική πολιτική σκηνή».

Στην επιστολή του, λοιπόν, προς τον πρόεδρο της ΠΕΔ Γιάννη Λώλο ζητά να γίνει διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ για να συζητηθεί το όλο θέμα. «Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να ενώσει την φωνή της με όλους εκείνους που ζητούν την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του Γηροκομείου» τονίζει ο δήμαρχος Δωδώνης.

Ο κ. Ντακαλέτσης ενστερνίζεται την άποψη περί σκοπιμοτήτων και υπενθυμίζει ότι το σύνολο του πετρελαίου για το Γηροκομείο προέρχεται από δωρεές όπως και ότι η δομή αυτή παρέχει σημαντικές υπηρεσίες. «Είναι υποχρέωσή μας να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια που κάνουν οι εργαζόμενοι της δομής ώστε να το κρατήσουν όρθιο και να στηρίξουμε τον αγώνα της Μητρόπολης Ιωαννίνων να διαφυλάξει την λειτουργία του» καταλήγει στην επιστολή-ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back