Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο κεφάλι του Κλάους Αθανασιάδη

Εικόνα του άρθρου Στο κεφάλι του Κλάους Αθανασιάδη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/02/2019, 23:31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα μέχρι τώρα γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στον ΠΑΣ είναι συνήθως κομβικά, όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό που έδωσε τη νίκη και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Στο 73’ ενός σκληρού γενικά παιχνιδιού, όπου ο ΠΑΣ είχε το «πάνω χέρι» για αρκετά μεγάλο διάστημα, ο Νικολιάς σέντραρε από αριστερά, ο Κλάους πρόλαβε τον Μαυρομμάτη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Oι οπαδοί φρόντισαν να «ζεστάνουν» την εξέδρα και την ομάδα και ο ΠΑΣ στο 22’ είχε την ευκαιρία να σκοράρει όταν ο Διούδης βγήκε μακριά από την εστία του για να απομακρύνει. Ο ΠΑΟ είχε την κατοχή, αλλά ο ΠΑΣ είχε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Κλάους, ο οποίος στο 34’ έκανε την κεφαλιά αλλά ο Διούδης μπλόκαρε στη γραμμή.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Παναθηναϊκό να έχει δύο υποχρεωτικές αλλαγές, με τους Κουλιμπαλί και Ινσούα να αποχωρούν τραυματισμένοι. Οι μονομαχίες, ειδικά όπου έμπαινε ο Σκόνδρας, ήταν συχνά στα όρια του ανεκτού.

Τραυματίας, χωρίς να γίνει αλλαγή όμως ήταν και ο Κουρμπέλης στο δεύτερο ημίχρονο, όταν συγκρούστηκε με τον Κάστρο. Το δεύτερο μέρος ήταν μέτριο προς κακό, με τον Παναθηναϊκό να έχει την πρωτοβουλία, αλλά τον ΠΑΣ να σκοράρει. Στο 91’ ακυρώθηκε γκολ του Μαυρομάτη ως οφσάιντ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κρίζμαν που είχε γίνει αλλαγή, πέταξε μπάλα (!) στον αγωνιστικό χώρο, πήρε κίτρινη (δεύτερη) και αποβλήθηκε. Τελικά, ο ΠΑΣ πήρε την πολυπόθητη νίκη στο 96’, με την τελική φάση να ανήκει στον Παναθηναϊκό, με φάουλ του Μπουζούκη που μπλόκαρε ο Βελλίδης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back