Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στις συσκέψεις, έρχεται κόσμος

Εικόνα του άρθρου Στις συσκέψεις, έρχεται κόσμος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/05/2017, 19:01
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ενόψει της γενικής απεργίας στις 17 Μαΐου η ΑΔΕΔΥ ετοιμάζεται (και) στα Γιάννενα για τη συγκέντρωση, για την οποία υπάρχει η σκέψη, χωρίς όμως οριστική απόφαση, να γίνει στο δημαρχείο, καθότι το Εργατικό Κέντρο και η πλειοψηφία του ΠΑΜΕ δεν δίνουν βήμα στους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ. 

Αυτά, θα κριθούν στη σύσκεψη φορέων την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στο Επιμελητήριο, στην Αραβαντινού. Προς το παρόν, ο πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ Χρήστος Γρίβας δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την πρώτη σύσκεψη που έγινε χτες, τονίζοντας ότι γη συμμετοχή των φορέων του δημοσίου ήταν καθολική. «Δεν μπορούν να συνεχιστούν οι μνημονιακές πολιτικές» τόνισε ο κ. Γρίβας. 

Δίπλα του, ο Βασίλης Πολυμερόπουλος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και στέλεχος της ΔΑΚΕ, εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης, αναλύοντας τα μέτρα και λέγοντας ότι μπορεί μεν η κυβέρνηση να ακολουθεί επικοινωνιακή μέθοδο «ανακοίνωσης», αλλά η εφαρμογή τους θα είναι κανονική και για όλους τους κλάδους. Επίσης, έκανε κριτική στα ΜΜΕ της Αθήνας, γιατί όπως είπε, δεν δίνουν βήμα στην ΑΔΕΔΥ. «Προσπαθούμε με όσες δυνατότητες έχουμε» τόνισε, καλώντας τους εργαζόμενους να «σηκωθούν από τον καναπέ» και να κατέβουν στις πορείες

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3