Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στη βροχή και στο αγιάζι για λίγο ακόμη

Εικόνα του άρθρου Στη βροχή και στο αγιάζι για λίγο ακόμη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/01/2019, 18:44
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Σύντομα το δίκτυο των στάσεων του αστικού ΚΤΕΛ θα είναι τοποθετημένο και σε αυτό θα περιλαμβάνονται τόσο οι νέες όσο και οι ανακατασκευασμένες στάσεις»: Αυτή ήταν η διαβεβαίωση της αρμόδιας αντιδημάρχου Ιωαννίνων Ελένης Βασιλείου σχετικά με το ζήτημα της αντικατάστασης των στάσεων.

Εδώ και λίγο καιρό, παλιά στέγαστρα των στάσεων του αστικού ΚΤΕΛ απομακρύνθηκαν για να αντικατασταθούν ή να επιδιορθωθούν.

Όσον αφορά τις νέες στάσεις (μία τέτοια έχει τοποθετηθεί απέναντι από το Ρολόι), υπήρξε μια εμπλοκή. Όπως ανέφερε η κ. Βασιλείου σε συνέντευξη Τύπου, η καθυστέρηση τοποθέτησης των νέων στεγάστρων οφείλεται σε κατασκευαστικές αστοχίες που διαπιστώθηκαν κατά την παραλαβή τους. Έτσι επιστράφηκαν στον ανάδοχο για να τις κατασκευάσει βάσει της μελέτης που είχε εκπονηθεί από το Δήμο.

Η κ. Βασιλείου ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία από τους πολίτες, προσθέτοντας όμως ότι η καθυστέρηση γίνεται «προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό που αρμόζει στο Δήμο μας». Πρόσθεσε δε ότι στόχος του Δήμου είναι να αντικατασταθούν σταδιακά όλες οι στάσεις και ότι αναμένεται σχετική πρόσκληση για υποβολή προτάσεων από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back