Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Στάσου πλάι μου» από το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος

Εικόνα του άρθρου «Στάσου πλάι μου» από το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/06/2019, 16:59
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια σειρά από εκδηλώσεις με τίτλο «Στάσου πλάι μου» διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ «Ήπειρος», με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών (26 Ιουνίου).

Η κεντρική εκδήλωση είναι η καθιερωμένη πια ποδηλατοδρομία-γύρος της λίμνης των Ιωαννίνων που θα γίνει στις 26 Ιουνίου, στις 18:00. Τόπος εκκίνησης η πλατεία Μαβίλη. Μετά την ποδηλατοδρομία, θα ακολουθήσει συναυλία από το Ioannina School of Music.

To πρόγραμμα περιλαμβάνει και δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες: έναν στις 21 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, μεταξύ της ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ «Ήπειρος» στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, και έναν στις 25 Ιουνίου, στις 19:00, μεταξύ της ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ «Ήπειρος» στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας.

Επίσης, θα στηθούν ενημερωτικά περίπτερα σε Γιάννενα (στις 25 και 26 Ιουνίου, στη συμβολή των πεζοδρόμων Μιχ. Αγγέλου και Βλαχλείδη), σε Άρτα, σε Ηγουμενίτσα και σε Κέρκυρα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3