Στα Γιάννενα το συνέδριο των εργαζόμενων στον ΕΦΚΑ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/04/2024, 18:27

Στις 22, 23 ΚΑΙ 24 Απριλίου θα γίνει στα Γιάννενα, στο ξενοδοχείο Du Lac το 29ο Τακτικό Απολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ.

Tα μέλη της ομοσπονδίας θα συζητήσουν θέματα που αντιμετωπίζουν στην εργασία τους, καθώς και θέσεις- προτάσεις και τις διεκδικήσεις, για την επόμενη χρονική περίοδο.

Το συνέδριο θα ξεκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας 22 Απριλίου με παρουσίαση του διοικητικού απολογισμού και του προγράμματος δράσεων καθώς και του οικονομικού απολογισμού και θα συνεχιστεί με τις τοποθετήσεις των συνέδρων και των συνδικαλιστικών παρατάξεων.

Η Τρίτη 23 Απριλίου και από ώρα 10-12:00 π.μ θα ξεκινήσει με την τοποθέτηση του προέδρου του Δ.Σ της ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί των προσκεκλημένων φορέων (Διοικητής e-ΕΦΚΑ, εκπρόσωποι ΑΔΕΔΥ, περιφερειάρχης Ηπείρου, δήμαρχος Ιωαννίνων, εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων και συνταξιοδοτικών οργανώσεων).

«Οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ διεκδικούμε λύσεις σε όλα τα οξυμένα προβλήματα της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης, για να είναι σε θέση ο φορέας να εξυπηρετεί άμεσα, σωστά και αποτελεσματικά τον κάθε πολίτη.

Αυτή όμως τη βελτίωση των υπηρεσιών του φορέα, την οποία διακαώς επιθυμούμε, δεν γίνεται να επιτευχθεί με τη συνεχή στέρηση νέων προσλήψεων στη Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια και δίχως σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, υπολογιστές και δίκτυα, ενοποίηση των διαφορετικών πληροφοριακών συστημάτων των πρώην Ταμείων, εξειδικευμένη και συστηματική εκπαίδευση και κατάλληλα κτίρια» τονίζουν, μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back