ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σπύρος Ριζόπουλος: Ζητάει να διαγραφεί ο Οδυσσέας Πότσης

Εικόνα του άρθρου Σπύρος Ριζόπουλος: Ζητάει να διαγραφεί ο Οδυσσέας Πότσης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/07/2023, 13:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με επιστολή του προς την πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση, ο Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου, ζητάει να διαγραφεί ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Οδυσσέας Πότσης από την παράταξη και τα ψηφοδέλτια της περιφερειακής αρχής.

«Οι Ορίζοντες Ηπείρου παραμένουν αταλάντευτοι στις θέσεις τους περί σεβασμού καιαξιοπρέπειας της γυναικείας υπόστασης για αυτό και ζητούν την διαγραφή του Οδυσσέα Πότση τόσο από το Περιφερειακό Συμβούλιο όσο και από τα ψηφοδέλτια της παράταξης Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου του κυρίου Καχριμάνη», τονίζει.

ΣΧΟΛΙΑ
Δωδωναίος
Πιθανοτικά μεθαυριανέ Περιφερειάρχη, θα κάνετε ή κάνατε ήδη κάποια δήλωση, σχετική με το περιβόητο/αληθινοψεύτικο συμφωνητικό συμβίωσης σε ιστορικό Δήμο της Περιφέρειας που ζητάτε να διοικήσετε; Όλως περιέργως, δεν τοποθετήθηκε κανένας/καμιά αυτοδιοικητική παράταξη, μέχρι τώρα. Θεωρελιται ότι δεν είναι πολιτικό ζήτημα; Αβαντάρονται καταστάσεις ή πρόσωπα, είτε από έλλειψη πολιτικής φαντασίας/πολιτικής αίσθησης είτε από αδιαφορία;
Ελένη
Τα βεγγαλικά είναι ωραία και συγχρόνως επικίνδυνα. Ωραία διότι προσφέρουν θέαμα, επικίνδυνα διότι αν δεν ξέρει κανείς να τα χειριστεί μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς στον ίδιο το χρήστη τους πρώτα απ'όλα και μετά και σε οποιονδήποτε άλλον. Απαιτείται προσοχή.!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back