Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σπ. Ριζόπουλος: «Περιττή και ανούσια η παρουσία μου»

Εικόνα του άρθρου Σπ. Ριζόπουλος: «Περιττή και ανούσια η παρουσία μου»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/12/2022, 12:58
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Περιττή και ανούσια» χαρακτηρίζει την παρουσία του ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, όπου, μετά και από αίτημα των υπόλοιπων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, θα συζητηθεί το θέμα του ποταμού Λούρου. 

Ο κ. Ριζόπουλος υπενθυμίζει τη μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει στον εισαγγελέα («εν αναμονή της κλήσης μου από την εισαγγελία ώστε να καταθέσω ως μάρτυρας», όπως σημειώνει) αλλά και στοιχεία που έχει παρουσιάσει περί μη ύπαρξης μελετών για τις παρεμβάσεις στο ποτάμι, γνωστοποιεί ΄με επιστολή του προς την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι δεν θα παραστεί στη συνεδρίαση.

Ωστόσο οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξής του είναι… ελεύθεροι να πράξουν όπως επιθυμούν, με τον κ. Ριζόπουλο να επικαλείται τις δημοκρατικές διαδικασίες. «Επειδή στους Ορίζοντες Ηπείρου πιστεύουμε στις δημοκρατικές διαδικασίες και τον διάλογο, είναι αυτονόητο ότι αν περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξής μας επιθυμούν να συμμετάσχουν, εκφράζοντας τις προσωπικές τους απόψεις, είναι ελεύθεροι να το πράξουν» όπως τονίζεται.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back