Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σεραφείμ Λιάπης, ο νέος επικεφαλής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Εικόνα του άρθρου Σεραφείμ Λιάπης, ο νέος επικεφαλής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/12/2022, 00:54
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το περασμένο καλοκαίρι, με τροπολογία του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, επέστρεψε το καθεστώς των κυβερνητικά διορισμένων γραμματέων στις επτά Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.

Και σήμερα ήρθε η απόφαση διορισμού των ειδικών γραμματέων, όπως αποκαλούνται πια («συντονιστές» η προηγούμενη ονομασία τους).

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας διορίστηκε ο Σεραφείμ Λιάπης. Σύμφωνα με το βιογραφικό σημείωμα που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών, ο κ. Λιάπης είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών. Έχει διατελέσει στο παρελθόν υποδιοικητής του ΙΚΑ και πρόεδρος του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου και έχει εργαστεί στη διεύθυνση Προσωπικού, καθώς και στο αυτοτελές Γραφείο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών, όπως επίσης και στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Είναι αντιπρόεδρος της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής.

Επιπλέον, αυτό που δεν αναφέρεται στο βιογραφικό σημείωμα, είναι ότι ο κ. Λιάπης ήταν υποψήφιος βουλευτής Ευρυτανίας με τη ΝΔ στις εκλογές του 2009.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back