ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Σε τέτοιες συνθήκες δεν μπορεί να ολοκληρωθεί ομαλά η θητεία»

Εικόνα του άρθρου «Σε τέτοιες συνθήκες δεν μπορεί να ολοκληρωθεί ομαλά η θητεία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/04/2020, 15:57
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε επιστολή του φαντάρος στο στρατόπεδο Περάματος, αναφέρει ότι έχουν επιστρέψει όσοι πήγαν στον Έβρο και ότι «είμαστε στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο κυριολεκτικά».

Επίσης, αναφέρει ότι «πάμε για φαγητό με βάρδιες και χρησιμοποιούμε μόνο τη μισή αίθουσα του εστιατορίου με αποτέλεσμα πολλοί στρατιώτες που έχουν υπηρεσία να μην προλαβαίνουν να φάνε, φρόντισαν να μας κάνουν απογευματινή εκπαίδευση (15:00-17:00) για να εμπλουτίσουν όπως λένε το πρόγραμμα μας πράγμα που αυτόματα αναιρεί ύπνο και ξεκούραση», καθώς και ότι υπάρχουν ελάχιστες τουαλέτες και νιπτήρες για τον αριθμό των φαντάρων κ.λπ.

Επίσης, αναφέρει ότι η στρατονομία κάθε μέρα προβαίνει σε ελέγχους για να ελέγξει, μεταξύ άλλων, «αν κοιμόμαστε σε απόσταση δύο κρεβατιών λες και υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Όποιος δεν είναι ‘εντάξει’ το όνομά του ταξιδεύει μέχρι την Ταξιαρχία».

Στην επιστολή αναφέρει επίσης ότι «με αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να ολοκληρωθεί ομαλά η θητεία μας. Ας βγει μια απόφαση δημόσια από το ΓΕΣ που να μιλά είτε για γρηγορότερη απόλυση είτε για άδειες».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back