Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 26-06-2019, 11:47
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Άρη Σπέγγο και Φανή Αναγνώστου-Κουμπλομάτη επισκέφθηκαν χτες Δευτέρα το Ζαγόρι, καθώς και υπηρεσίες του Δήμου και τη δομή Βοήθεια Στο Σπίτι και συναντήθηκαν με πολλούς κατοίκους και επισκέπτες στο Τσεπέλοβο και τους Ασπραγγέλους.

Ο κ. Στέφος μαζί με τον κ. Σπέγγο επισκέφτηκαν την Κεντρική Βιβλιοθήκη στο Πανεπιστήμιο την Τρίτη 25 Ιουνίου.  Συνομίλησαν με τους υπαλλήλους των διοικητικών υπηρεσιών του πανεπιστημίου, με το προσωπικό των γραμματειών όλων των τμημάτων, με τους εργαζόμενους στην Επιτροπή Ερευνών καθώς και με τους τρεις αντιπρυτάνεις, κ.κ. Γεωργάτο, Νικολόπουλο και Πασχόπουλο.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι επισκέφθηκαν τη βιβλιοθήκη, όπου συνομίλησαν με τους υπαλλήλους και φοιτητές. «Εντυπωσιάστηκαν από τη Μονάδα Κοινωνικής Στήριξης Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες, η οποία συστάθηκε μόλις πριν ένα μήνα. Ο διευθυντής της βιβλιοθήκης κ. Ζάχος, ο οποίος πρωτοστάτησε στη δημιουργία της Μονάδας, παρουσίασε την προσπάθεια που καταβάλλεται, προκειμένου οι φοιτητές με αναπηρία να έχουν ολοκληρωμένη πρόσβαση στην ακαδημαϊκή γνώση» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση του κ. Στέφου.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
elpe-bp 2 Ντοτη3