ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε δρόμους χωριστούς…

Εικόνα του άρθρου Σε δρόμους χωριστούς…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/09/2019, 13:52
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο περιφερειακός σύμβουλος Σάκης Βλέτσας είναι εκτός παράταξης «Οριζόντων Ηπείρου» και με μια ανακοίνωση που ίσως «δείχνει» και το μέλλον του στο περιφερειακό συμβούλιο, εξηγεί τους λόγους.

Ανάμεσα στα άλλα, λέει για τον Σπύρο Ριζόπουλο ότι «βαδίσαμε στις εκλογές ακολουθώντας με μεγάλες προσδοκίες τη στρατηγική που χάραξε ο ίδιος ως επικοινωνιολόγος. Πιστεύαμε και το λέγαμε δημόσια ότι θα υπάρξει Β΄ Κυριακή, νομίζαμε πως θα είμαστε η 2η παράταξη με πάνω από 20% και τελικά πήραμε μόλις 10% και ήρθαμε τρίτοι και απογοητευμένοι, ενώ ο κ. Καχριμάνης ‘καθάρισε’ με 57% από την Α΄ Κυριακή».

Κατηγορεί τον κ. Ριζόπουλο ότι «αντί, κοιτώντας το αποτέλεσμα να κάνουμε την αυτοκριτική μας για την ήττα ώστε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, ο Σπύρος Ριζόπουλος το αποφεύγει συστηματικά».

Σημειώνει επίσης ότι ο κ. Ριζόπουλος διαφωνεί με τις ερωτήσεις που καταθέτει ο κ. Βλέτσας στο συμβούλιο και ότι «μετά τις εκλογές βγάζει έντονο εκνευρισμό και αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του που ήταν εντελώς άγνωστα, τα οποία είναι παντελώς αντίθετα με τις αρχές μου, καθιστώντας αδύνατη τη συμπόρευση μαζί του και την παραμονή μου στους ‘Ορίζοντες Ηπείρου’».

Έτσι, αμφότεροι λαμβάνουν το μερίδιο δημοσιότητας, ίσως και παραπάνω από αυτό που αναλογεί στην υπόθεση…




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back