ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πυροσβέστες Ηπείρου: Υπηρεσιακές ανάγκες, προσωπικά έξοδα

Εικόνα του άρθρου Πυροσβέστες Ηπείρου: Υπηρεσιακές ανάγκες, προσωπικά έξοδα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/01/2023, 15:57
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου, με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει ότι εδώ και ένα χρόνο υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού στα κλιμάκια και υπηρεσίες Πραμάντων, Αστροχωρίου, Πάργας, Ηγουμενίτσας, Φιλιατών, που καλύπτονται με δίμηνες μετακινήσεις υπαλλήλων χωρίς προειδοποίηση και έξοδα εργαζόμενων.

 «Πρόκειται για υπηρεσιακή ανάγκη. Πάρα ταύτα οι συνάδελφοι καλούνται να καλύψουν από τον μισθό τους τα έξοδα για υπηρεσιακές ανάγκες.  Κι αυτό όταν υπάρχουν υπηρεσιακά οχήματα  τα οποία θα πρέπει να διατεθούν» σημειώνει η Ένωση και διερωτάται: Αφού η διοίκηση της Ηπείρου λέει πως το καταλαβαίνει έκανε κάποιο έγγραφο προς τη φυσική ηγεσία για να λύσει το θέμα αφού δηλώνει αναρμόδια να εκδώσει τέτοια διαταγή;»

Καταλήγει ως εξής: «Ας σταματήσουν οι δηλώσεις του τύπου ‘κάντε μηνύσεις’,  υπηρετούμε στο πυροσβεστικό σώμα και όχι στο χωράφι του πατέρα σας. Αν κρίνουμε ότι πρέπει να γίνει και αυτό θα γίνει να είστε σίγουροι. Διαγράψτε άμεσα το διοικητικό πρόστιμο που επιβλήθηκε σε μέλος της Ένωσης μας επειδή τόλμησε να ρωτήσει εάν η μετακίνηση του έγινε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back