Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

Ψάχνοντας ηθοποιούς για τη «Μωβ ομπρέλα»

Εικόνα του άρθρου Ψάχνοντας ηθοποιούς για τη «Μωβ ομπρέλα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/05/2018, 18:08
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τη «Μωβ ομπρέλα» της Άλκης Ζέη πρόκειται να ανεβάσει τον Οκτώβριο η Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, σε διασκευή της Σοφίας Ευτυχιάδου και της Δήμητρας Λαρεντζάκη και σε σκηνοθεσία της δεύτερης.

Για τις ανάγκες της παράστασης, το Δημοτικό Θέατρο αναζητά γυναίκες και άντρες επαγγελματίες ηθοποιούς έως 40 ετών.

Θα πραγματοποιηθούν δύο ακροάσεις: μία στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στις 4 και 5 Ιουνίου και μία στην Αθήνα (Ιππονίκου 12, Νέος Κόσμος) στις 11 και 12 Ιουνίου 2018, για τους υποψηφίους που δεν μπορούν να παρευρίσκονται στα Γιάννενα.

Στις ακροάσεις θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα. Όσοι κληθούν, θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει έναν μονόλογο κι ένα τραγούδι της επιλογής τους και να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία πρόσφατη φωτογραφία. Επίσης θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

Κατάθεση βιογραφικών: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους και μία πρόσφατη φωτογραφία έως τις 20 Μαΐου στο email: movobrelatheatro@gmail.com με την ένδειξη στο θέμα του email «ΑΚΡΟΑΣΗ-ΜΩΒ ΟΜΠΡΕΛΑ 2018», σημειώνοντας σε ποια από τις δύο ακροάσεις θα ήθελαν να συμμετέχουν. Η ενημέρωση των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους θα γίνει μέσω email.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back