Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πρώτη εμφάνιση με υποψήφιους συμβούλους

Εικόνα του άρθρου Πρώτη εμφάνιση με υποψήφιους συμβούλους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/01/2019, 17:03
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την πρώτη εμφάνιση με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους κάνει ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα. Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ. Ο κ. Ελισάφ εξέδωσε ανακοίνωση για την εκδήλωση κοπή της πίτας που έκανε με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων και Νήσου.

Η παράταξη, όπως τόνισε ο κ. Ελισάφ, «συνεχίζει με απόλυτη προσήλωση στον ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο χαρακτήρα της». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μέχρι τώρα έχει ολοκληρωθεί η συγκρότηση των επιτροπών που επεξεργάζονται ζωτικά θέματα και διαμορφώνουν τις προτάσεις της σε τομείς, όπως είναι ο εκσυγχρονισμός στη διοίκηση του δήμου, η έξυπνη πόλη, ο τουρισμός, η οικονομική ανάπτυξη, η κοινωνική πολιτική και αλληλεγγύη, ο πολιτισμός, το περιβάλλον και τα έργα.

Οι επιτροπές έχουν στελεχωθεί από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους αλλά και φίλους της παράταξης, οι οποίοι προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και στελέχη της παράταξης έχουν ήδη ολοκληρώσει τις επαφές σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Για τον κ. Ελισάφ, όπως σημειώνεται, η παράταξη απευθύνεται στο σύνολο των πολιτών και συνενώνει όλες τις δυνάμεις που έχουν κοινές αγωνίες για το μέλλον του Δήμου. «Δεν θα μπει σε μια στείρα προεκλογική αντιπαράθεση, αλλά θα συνεχίσει να καταθέτει προτάσεις τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες, να τοποθετείται για όλα τα ζητήματα του Δήμου και να ασκεί εποικοδομητική κριτική» τονίζεται.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back